ЦСКА пак не успя да победи Лудогорец на „Армията“ за първенство. В зрелищното 2:2 обаче „червените“ играха много добре и напомниха за най-силните си години.

Основната причина за неуспеха снощи се крие в невъзможността Али Соу да реализира създадените положения. Гамбийският нападател пропиля две прекрасни положения за гол, когато нито съдията, нито който и да е било му беше виновен. Ако беше вкарал второто, резултатът ставаше 3:1 за ЦСКА.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Стамен Белчев впечатли с отличната тактика, на която заложи, както и с много динамичния и бърз футбол, който налага. Треньорът водеше чудесно мача до последните минути, когато допусна две огромни грешки. Извади от игра голмайсторите Кейта и Санкаре. С тяхното излизане нападателната мощ на ЦСКА буквално секна. И вместо да ликува с трите точки, тимът от Борисовата градина се задоволи само с една.

Народът е рекъл отдавна: „Първо потърси вината в себе си, а после в другите“. Казано другояче – ако ЦСКА си беше вкарал положенията и ако Белчев не бе сбъркал със смените, никой нямаше да му попречи да ликува като победител.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ 
efbet Лига - сезон 2020/2021

Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​