Ситуацията в Левски е изключително тежка финансово, но в същото време много от действията на хората в и около клуба продължават да злепоставят "сините". Пример за това е най-близкия човек в България на кандидат собственика Джоузеф Диксън - Благо Георгиев. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Бившият национал изчака британеца да даде пресконференция, а след нея го взема с тузарско Ферари, които обаче се оказа под наем за 500 лева. Явно Георгиев и бизнесмена от Англия са искали да демонстрират финансова мощ, но вместо това се изложиха. Първо защото никой не го вълнува с каква кола ще бъде взет Диксън от пресконференцията, а и защото феновете на искат показност, а действия. Да парадира с пари, имане, коли и дрехи е в стила на Благой, но в  крайна сметка е важно какво имаш в главата, а не външния вид.

В същото време Валери Божинов, който е нежелан на "Герена" и продължава да бъде без предложение за нов договор, спасява клуба постоянно. Този път с вода за 1000 лева. Валери е истинският спасител с съблекалнята на изпадналия във финансов кошмар български гранд.
Димитър АПОСТОЛОВ