"Левски" стартира зимната си подготовка днес на стадион "Георги Аспарухов". Тотално ръководно медийно затъмнение покри клуба. Избутаха треньора Антони Здравков да отговаря на журналистическите въпроси, да се гъне, криволичи и шикалкави на многобройните питания. На всички е ясно, че повечето отговори на въпроси, свързани с важните неща в клуба, ще бъдат: "Питайте ръководството, аз отговарям само за спортно-техническата част" и още от познатите ни клишета. Не е виновен Тони Здравков, че е оставен сам да се оправя в кашата. Треньорът дори не знае половината неща, които се случват в отбора.

За първи път от години на първата пресконференция на "Левски" не говори спортният директор! Чутовна глупост и излагация. Директорът Христо Йовов млъкна. Когато ситуацията в клуба беше по-добра Тодор Батков киснеше всеки ден на "Герена" и чакаше да му подадат микрофона. Днес го нямаше, защото му се пече яйце на гъза. Феновете го предупредиха, че часовникът тик-така. Днес до болка познати и напоследък често изявяващи се привърженици го чакаха на стадиона. Уж случайно бяха там, така беше и през лятото на пресконференцията на Петев...Точно тези хора станаха по-големи дерибеи в клуба от шефовете. Всъщност, те са си баш босовете, нищо че Батков си дърдори своята песен. Господинът със строежа на сектор "А" също го нямаше. Ни работник, ни машина, се мяркаше на стадиона.

За да бъдем коректни ще споменем, че днес на стадиона дойдоха Константин Баждеков и главният скаут Дончо Донев. Вероятно от тях зависят много неща, но те никога нищо не казват. Така че с тях или без тях, все тая.

На пресконференцията бе съобщено, че имало голям интерес и запитвания за изявление на Христо Йовов, но той щял да говори след края на втория лагер...Айде, не се излагайте! Безумие е спортният директор да стои на стадиона, да се подхилква покрай отбора и да мълчи. И той ли като Батков чака натъптствие от присъстващите фенове, придобили сериозна популярност?!

Тъй като ръководството на "Левски" се скри, агенция БЛИЦ задава 5 въпроса. Те със сигурност щяха да бъдат зададени на шефовете, ако бяха проговорили:

1.Колко опасно виси "Левски" с лиценза? Работи ли се по издължаване на сумите към бивши футболисти и треньори, което касае лицензирането?

2.Кога ще бъдат дадени заплатите на футболистите и треньорите и вярно ли е, че част от тях обмислят бягство?

3.Какво се случва със строежа на сектор "А", ще бъде ли завършен до 24 май, защо няма работници, колко пари им се дължат?

4.Кой взе решение днес на "Герена" да не говори нито един от ръководството?

5.Допустимо ли е в един от грандовете, поне за такъв се счита "Левски", феновете да продължават да диктуват клубната политика? И със заповедите им да се съобразяват ръководителите.