ЦСКА е в тежка ситуация. В почти сигурен мат. Босовете обаче имат един ход. Единственият ход, който ще се окаже успешен. Всичко останало води към гибел. Спасението се крие в тандема Емил Костадинов – Стойчо Младенов. Същото това дуо е последното, извело ЦСКА до титлата – през 2008 година.
 
Връщането на Стойчо звучи за някои прекалено революционно. Кажете обаче друг избор... Йешич? Видяхме го – не става. Чуха се вече гласове – нека не избързваме, от един мач да не се правят генерални изводи. Няма как да не се правят, след като този мач(0:2 от Литекс) бе огледало на огромния негативизъм, спуснал се над тима с връщането на сърбина.
 
Ама Стойчо и шефовете били в обтегнати отношения. Хубаво, но тоталната криза в ЦСКА сочи само към Младенов и Костадинов. Единият старши треньор, другият изпълнителен директор. Какво пречи Стойчо и “титаните” да сложат край на войната. Да се срещнат и да се разберат като мъже. Право в очите. Нали истинските мъже си проличават в такива ситуации, когато трябва да направят компромиси. Компромиси в името на ЦСКА. Друг избор на този етап наистина няма...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ