Да, Левски показа във Варна напредък в играта си, но за да се подобри още повече тя, са нужни някои корекции. Нужни са й корекции в действията на двама футболисти, които в момента са титуляри. Първият е Мартин Райнов. Откакто дойде от Берое, халфът няма нито един силен мач със синята фланелка.

Райнов като че ли затъва повече и повече с всеки изминал двубой. Засега полузащитникът с нищо не е оправдал нито парите, платени на старозагорци за правата му, нито заплатата,  която получава на „Герена”. Такива като него трябва веднъж завинаги да разберат, че в Левски не е като в провинциалните клубове – един мач играеш, пет мача се разхождаш на терена.
Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)
Другият футболист е Хали Тиам. Това момче може да има качества, може да е перфектен в средата на терена, но на моменти си е живо ренде – реже, влиза ужасяващо с двата крака. Направо тръпки да те побият. Преди година осакати по отвратителен начин Фернандо Каранга от ЦСКА, а онзи ден като по чудо някой от Черно море не остана инвалид. Тиам се размина само с жълт картон.

Тези му прояви „проблясват” във всеки мач и е чудно защо треньорският щаб на Левски не набива в главата на сенегалеца, че така не бива и не може. Иначе току-виж се повторил кошмарът отпреди двайсетина години, когато Димитър Ралчев от Олимпик (Галата) счупи зверски крака на Методи Деянов от ЦСКА. Та това ли трябва да се случи, за да прибере в сака си Тиам своето ренде?!
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019