Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде своето мнение за успеха с 1:0 над Черно море във Варна. Той коментира и инфомарциите, гласящи, че "сините" ще разполагат с около 10 милиона за селекция. Бившият директор в БФС потвърди и бъдещето сътрудничество на Джовани Бекали относно трансферите в столичния клуб. 

"Доволен съм от резултата, но играта не ми хареса. Но имам съмнение, че на този терен може да се играе нещо различно. Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. 90 минути битка, беше необходимо да покажем характер и мъжество. За Черно море това е трети мач в рамките на една седмица и умората си оказа влияние. Решението на ръководството е да играят повече момчета от школата. Те трябва да трупат игрови минути, за да преценим на кои от тях да разчитаме. Не съм водил разговори за пари с Яблонски, Цветкович и Кабрал, на които няма да разчитаме повече. С тях се разбрахме, че Левски тръгва по нов път и ще налага други футболисти", каза Колев.

"Силно се съмнявам да има 10 милиона евро за селекция, каквито информации се появиха. Имаме други приоритети. Джовани Бекали е дългогодишен приятел лично на Васил Божков. Имахме доста разговори, видяхме се и с Богдан Патрашку, той познава българския футбол, играл е малко тук. Беше ни предложен като вариант, имаме сходни разбирания за футбола и може да ни помогне как да конструираме отбора занапред", добави изпълнителният директор на Левски, коментирайки договорката с Джовани Бекали, който ще помога на "сините" със селекцията.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019