Внимание, внимание! Един субект обикаля из медиите, тропа на всички врати. Иска трибуна, иска камери и микрофони, за да се “защити”. Или по-скоро да врътне някоя интрига. Нищо не може да го спре. Минава през барикади, препятствия, Берлински и Китайски стени, прескача планини, преплува морета и океани само и само да изпълни целта си.
 
Проучване на БЛИЦ показа, че Георги Илиев-Майкъла е почукал на всички, повтаряме всички, възможни медии, за да иска трибуна. Даже се е стигало до комичната ситуация да се обади на Пешо и да му каже: “Гошо, дай да направим едно интервю!”. И след като си изпее мъката на Пешо, след час-два звъни пак на него и му казва: “Мите, айде да направим едно интервю, че отдавна не сме се чували!”
 
Майкъла съвсем превъртя. Поговорката “Крадецът вика: “Дръжте крадеца!” важи с пълна сила за него. Обвинява този или онзи в задкулисие, ама май той е най-големият интригант.
 
Георги Илиев отдавна е доказал, че става само за разтягане на локуми, но не и за вършене на работа. Преди години влезе в управата на ЦСКА, понечи да се опълчи на феновете, ама те го изгониха от “Армията”.
 
В края на ерата “Титан” в Борисовата градина той се завърна. И почна да ги разтяга едни, човек като го слуша, направо заспива от удоволствие, пренасяйки се в розовите сънища. То не бяха програми, цели, светло бъдеще. Георги Илиев само обещаваше, но нищо не вършеше.
 
Докато беше на власт, влезе в конфликт с кого ли не. Сега, след като Томов му посочи вратата, той продължава да си пее същата песен и сектор “Г” пак настръхна срещу него.
 
Преди време БЛИЦ му посвети коментар с молбата да спре най-после. Ама кой да те чуе – минало през едното ухо и излязло през другото. Спиране при него няма. Сън не го хваща, докато не се докопа до камера и микрофон.
 
Майкъл, г-н Илиев, г-н бизнесмен, г-н строителен предприемач, няма ли най-седне да си седнеш на задните части?! Видяхме те какви ги свърши като изпълнителен директор и ако имаш малко разум в главата си (а ти имаш и то доста, спор няма) вземи, та си натисни спирачките!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ