ЦСКА ще подари 10 000 фен-карти на всеки от феновете си, който закупи билет за вечното дерби с "Левски". Първият сблъсък от 1/8-финалите за Купата на България е в събота от 15:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Ръководството на ЦСКА обяви чрез официалния сайт на клуба за специалния жест към феновете. Картите запалянковците ще могат да използват за различни намаления, при закупуването на билети за мачовете, както и да участват в томбола за чисто нов лек автомобил.

БЛИЦ публикува изявлението от официалния сайт на ЦСКА:

Армейци,
 
за вечното дерби сме подготвили за Вас една специална изненада. 10 000 фен-карти подарък за всеки закупил билет за вечното дерби.

Всеки привърженик на ПФК ЦСКА закупил билет за мача ще получи своята официална фен-карта. Картата ще е подарък за верните ни фенове, които са с нас в най-важните моменти.

Официалната фен-карта е карта, която се отблагодарява. Притежавайки фен-карта на ЦСКА, Вие ще имате възможност да се възползвате от предимства, които никой друг клуб в България не може да предложи на своите привърженици, а именно да получавате фен-артикули и билети за домакински мачове напълно безплатно. Това става чрез специално изградена бонус система, в която пазарувайки в обект на търговец от партньорската ни мрежа, събирате различен брой фен-точки, които в последствие можете да използвате не само за билети и артикули, но и за участие в томболи, различни отстъпки и зони, определени само за картопритежатели. Всеки получил фен-карта автоматично ще участва и в томболата за голямата ни награда, предоставена от Ауто Италия, един прекрасен червен автомобил - Фиат 500.

Специалният подарък е по повод стартирането на новия он-лайн портал на ЦСКА, който ще бъде пуснат на заветната дата 16 Ноември 2013 г.

Порталът е проект разработен специално за ЦСКА, който предоставя на Вас феновете, едно емоционално и интерактивно преживяване, разнообразие от секции, архив с над 20 000 кадри от създаването на отбора досега, актуални новини, он-лайн магазин, алманах на клуба, виртуална разходка на музея и фен-зона, в която можете да създадете своя личен фен-профил.

Още много други зони и изненади ще ви очакват в новия он-лайн портал на ЦСКА.

Армейци, с този подарък бихме искали да Ви благодарим за подкрепата и любовта през годините, и да Ви направим активни участници в развитието и светлото бъдеще на отбора!