Треньорът на Крумовград Атанас Рибарски бе доволен след победата срещу Славия с 1:0 на старта на новия сезон а в efbet Лига.

„Едно добро първо полувреме, в което мисля, че трябваше да вкараме втори гол, да се успокоим и да продължим да владеем повече топката. Ще трябва да работим в това нещо. Последните десетина минути на първата част изтървахме контрола върху мача. Разминахме се с една ситуация, първата част бе за нас. Второто полувреме мачът малко се развали“, започна Рибарски след срещата.

„Аз много обичам да работя върху статичните положения в атака и в защита. Ще продължим във всяка една възможност за гол да тренираме. Честитя победата на момчетата, показаха едно себераздаване и дух, който ще присъства в следващите мачове“, каза наставникът за победния гол.

„За съжаление направихме принудителна смяна на почивката, Октай се включи доста добре. След червения картон трябваше да прекрояваме и малко по-трудно можеше да направим необходимите преходи. Адмирации за всяко едно от момчетата през втората част. Хвърлиха много енергия. Хубаво е, че имаме доста време до следващия мач. Добре, че мачът се игра по хладно. Със сигурност престоят на г-н Генчев и обликът в отбора е изходно положение, от което започнахме. Лесно е, когато колегата е имал изисквания и те са се получавали и можеш да надграждаш. Ядрото се запази. Имаше интерес към доста от момчетата, което е показателно за работата в клуба както на треньора, така и на ръководителите. Ще продължим да се развиваме и ще се придържаме към стила, който донесе успехите миналия сезон. Амбицирани сме дори да подобрим представянето от миналата година. Самите играчи имат амбициите да го направят“, завърши Атанас Рибарски.