Едно от новите попълнения на Левски Дени Алар ще запомни дебюта си за "сините". Австрийският нападател, родом от Славонски брод, успя да открие головата си сметка за клуба от "Герена" още в първия си мач. Алар подпечата успеха с 2:0 над Ружомберок в реванша, разписвайки се в 92-ата минута. Петър Хубчев го пусна на смяна в 79-ата.

Героят от САЩ`94 разкри, че Алар е провел много тежка тренировка ден преди мача. Причината е, че е много изостанал с подготовката и физически не е готов за титуляр.

"Вчера Дени Алар направи много тежка тренировка, избяга 10 километра плюс други неща. Той е толкова назад с подготовката, че не може да си представите. Гледал съм го доста време. Дени Алар сега е назад с подготовката, но има нещо футболно в себе си, което не може да забави. Има уникални качества. Чисто физически трябва да надгради, и то колкото се може по-бързо", коментира Хубчев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Опитният специалист говори и за друг от новопривлечените. "Съжалявам, че Здравко Димитров не можа да вкара един или два гола. Нужно му е малко самочувствие. По перфектен начин изиграха комбинациите напред, трябваше да вкара. Има качества това момче, но трябва да си промени мисленето", каза треньорът на Левски. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери