За доста странна ситуация на "Герена" сигнализираха източници на БЛИЦ от фенските среди. Запалянковци на Левски, а и не само те, са доста учудени от факта, че един от служителите в клуба е подкарал лъскав Мерцедес, струващ близо 200 хиляди лева.

Става въпрос за отговорника за маркетинга на "сините" и управител на официалния магазин на "Герена" Виктор Викторов. Той е юноша на клуба, в който сега е шеф и се изявява като един от най-важните фактори. 

Викторов напоследък привлича вниманието върху себе си, появявайки се на работното си място с мощния Мерцедес CLS. Набивал се на очи не само на феновете, а и на футболистите, които също недоумявали как така служител в клуба, назначен преди няколко месеца, може да си позволи автомобил за 200 бона...

"Само допреди година работеше скараджия, а сега се изявява като мутра и парадира колко заможен е. Как се случва това", чуди се източникът ни и добави, че служител, който от години работи в склада на Левски, е решил да напусне. 

Управителят на официалния магазин на Левски Виктор Викторов също така правел лошо впечатление с арогантното си поведение и с демонстрираното високо самочувстие. "Явно Викторов има някой сериозен шеф зад гърба си", добави източникът на БЛИЦ.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт