Титулярният вратар на Левски Звонимир Микулич си събра багажа и си тръгна от клуба днес, научи БЛИЦ. Договорът на стража бе до края на сезона, но той отказал повече да тренира и играе заради забавените заплати и премии.

Микулич отишъл днес на "Георги Аспарухов" и директно си събрал нещата от съблекалнята. Сбогувал се със съотборниците си и си тръгнал бесен.

В Левски напрежението се покачва всеки ден, тъй като забавените заплати се трупат. Вчера играчите трябваше да получат пари, както бе обещано от собственика Наско Сираков, но това не се случи. Явно това е преляло чашата на търпението на Микулич, когото "сините" искаха да задържат за следващия сезон. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Не се знае все още дали вратарят ще съди клуба за неплатените заплати, но предвид емоциите, които е показал днес, вероятно това ще се случи.

Микулич е поредният играч, който се разделя с Левски преди края на сезона. Както е известно, в последните седмици от "Герена" си тръгнаха Фейсал Рерас, Ребин Сулака, Насиру Мохамед, Тома Даске и Костадин Илиев. Пред раздяла със "сините" са още играчи.


Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството