ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Станимир Стоилов беше посрещнат с аплодисменти от около стотина фенове преди днешната тренировка на "сините". Той се появи на едно от помощните игрища на "Герена", където отборът провежда занимание преди предстоящото домакинство на Локомотив (София). Мачът е утре от 20:00 часа.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Малко зад Мъри ходеше председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров. Той изгледа заниманието от скамейката, която се намира от другата страна на терена. 

БЛИЦ пита: Кого подкрепяте във войната на "Герена"? 

Минути по-късно на тренировката се появи и Ивайло Ивков. Отстраненият вчера oт клуба изпълнителен директор проведе разговор с Мъри.

Преди тренировката Стоилов обясни на брифинг, че остава изцяло концентриран върху утрешния двубой с Локомотив (София), а след него ще обяви и бъдещето си на "Герена".

БЛИЦ вече съобщи, че Мъри напуска любимия си клуб. Така новината на годината, публикувана от най-четената инфомационна агенция, е на крачка да се потвърди. На 4 април БЛИЦ първи написа че, Станимир Стоилов ще се раздели със „сините“ още тези дни – преди или след мача с Локо (Сф).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023