Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски или срещу стандартните две-три заплати компенсация. Защитникът обявил пред шефовете, че ще скъса договора си с клуба, ако му бъдат изплатени заплатите до края на контракта.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари, информира "Мач Телеграф". Припомняме, че Блажевич подписа с Левски в началото на сезона за 2 години. Заплатата му е 5000 евро, а той настоява да получи минимум 100 000 евро, за да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво намерение да плаща тези пари, а отделно и няма излишни финансови средства.

Само в БЛИЦ: Нов екшън в отношенията Левски - Блажевич!

Към днешна дата "сините" опитват да пречупят Анте Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се подготвя по два пъти на ден с кондиционен треньор и хвърля много пот в заниманията, но и това не го отказва да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро ръководството на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа на ден на "Герена", за да гледа стари мачове на отбора между двете тренировки.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК