Анте Блажевич не е сред играчите, които са заявени от Левски в УЕФА за мачовете с ПАОК от турнира Лига на конференциите. Хърватинът все още има договор със „сините“, но остава извън сметките на Станимир Стоилов както за двубоите от родното първенство, така и за тези от ЛК. Същото важи и за Здравко Димитров, пише „Мач Телеграф“.

ПАОК от своя страна заяви 25 играчи. Сред тях обаче не намери място едно от новите попълнения – Иван Несберг. Освен това се очаква „двуглавите орли“ да направят поне една от двете промени, които им се полагат. Причината за това е, че готвят и изходящи трансфери. Такъв пример е с Лазарос Ламбру, който е спазарен с ОФИ.

ЗАЯВЕНИТЕ ОТ ПАОК ЗА ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Филипе Соарес, Диего Бисесвар, Сверир Ингасон, Янис Каргас, Доминик Котарски, Константинос Кулеракис, Йоргос Куциас, Ясмин Куртич, Лазарос Ламбру, Андре Рикардо, Лефтерис Лирацис, Енеа Михай, Томас Мург, Тиаго Данташ, Николас Калята, Хоан Састре, Щефан Шваб, Рафа Соарес, Дъглас Аугусто, Брендън Томас, Мариос Цусис, Теохарис Цингарас, Виейриня, Андрия Живкович, Живко Живкович.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа