Фен на Левски обяви, че е готов да се раздели с автомобила си, за да притежава фланелката, с която Филип Кръстев отбеляза първото си и победно попадение в официален мач за "сините". 

Младежкият ни национал по феноменален начин донесе трите точки в домакинството на Локомотив (Пловдив) в събота (2:1). Вчера "сините" обявиха, че пускат на търг екипа, а стартовата цена бе 100 лева. Бързо сумата стигна 1500 лева, а наддаването ще продължи до 9:00 часа в четвъртък. To се провежда на официалната страница на клуба във "Фейсбук".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Естествено, привържениците на Левски разкриха и доста фалшиви профили и поискаха те да бъдат отстранени от участие в търга. "Доста люляци има тук, внимавайте!", призоваха те и организаторите на наддаването се вслушаха в съвета им, елиминирайки ги.

Един запалянко обаче изби рибата, като обяви, че е готов да помогне на клуба, давайки за фланелката на Кръстев автомобила си Мазда 6. Колата е произведена 2002 г. и цената й е около 5000 лева. 

Запалянковците на Левски все повече помагат на любимия си отбор, като в момента се провеждат няколко инициативи, които имат за цел да набират средства за клубната каса. Парите от търга за фланелката на Филип Кръстев също ще отидат в нея.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

 

Левскари, време е за третия търг с екип на футболист на „Левски“! Днес това е фланелката на Филип Кръстев, който...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Понеделник, 21 февруари 2022 г.