Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на "Герена". Той каза, че "сините" нямат желание да гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948 в следващия кръг, а искат срещата да се проведе на Националния стадион "Васил Левски". Също така на "Герена" очакват и решението къде ще се проведе срещата със Септември (София) за Купата на България следващата седмица. 

"Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха на мача и бяха съпричастни към празника ни и отдаването на почит на нашия патрон. Едно голямо благодаря на всички привърженици, които дойдоха в този ден. Отборът оправда техните очаквания срещу Локомотив (Пловдив) (2:1)", каза Боримиров.  

"Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на феновете. Това е начинът да ги върнем отново на стадиона, това е целта ни. Феновете ще бъдат нашият 12-ти играч или да кажа така - вторият по големина спонсор след Palms Bet. Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще да обявим нови сделки", съобщи легендата.  

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Те имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата с ЦСКА са се играли на Националния стадион, предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение - толкова по-добре. Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях. Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември (София)", каза още Боримиров.  

"Станимир Стоилов правилно и точно каза, тъй като повечето от младите ни футболисти, които играха в този мач бяха стъписани, потенциалът им е друг. Видяхме го на контролите в Турция. Ще направим анализ и за това, което е необходимо, за това ще бъдат използвани парите. В края на март предстои да вземем лиценз, така че ще направим всичко възможно да го вземем. Наско Сираков ще разговаря с Васил Божков. Проведохме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях", добави председателят на Управителния съвет на Левски. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022