Фенове на Левски нападнаха бившия треньор на клуба Петър Хубчев в социалните мрежи и обявиха готовност да помогнат за изплащане на дълга на клуба към него.

Настоящият треньор на Берое ядоса ултрасите по-рано днес като припомни за дълговете на "сините" и каза, е "когато му дойде времето ще покаже документи" за това, което има да получава.

Ултраси пуснаха декларация в групата "100 години Левски София - вековни поздрави от цял свят".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ето я без редакторска намеса:

Това човече, откривателят на Насиру Мохамед, щял да говори и да вади документи срещу Левски, ама когато му дошло времето. Разбирайте, първо да убеди подопечените му клетници в Берое да си намалят заплатите, или да не си търсят просрочените и дължими заплати, че да не замине държавния клуб… oh, wait. 

Призоваваме ръководството на клуба ни публично да обяви какви финансови взаимоотношения имаме да уреждаме с това недоразумение и да се помисли как и ние, като привърженици, да се намесим, за да може час по-скоро да приключим дълга си към това противно човече.

Човечето никога няма да разбере защо на немския му паспорт, наравно с орела на федералната република, трябва да стои и емблемата на Левски. И никога няма да може да оцени стойността ѝ. Няма проблем. Ние ще продължаваме да знаем, че човечето щеше да е никой в този футболен свят и живот, ако не беше Левски София. 

Бъди здрав, дано трупаш загуба след загуба начело на старозагорския гранд, нека час по-скоро уредим каквото ти дължим за Насиру Мохамед и прекрасните резултати начело на Левски, и дано пътищата ни никога повече не се пресичат.