Треньорът на Берое и бивш наставник на Левски Петър Хубчев говори след победата на настоящия си тим над Царско село (2:1) при официалното си завръщане начело на тима. Специалистът каза и няколко думи за отношенията с бившия си тим и обеща да покаже документи.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Чисто футболно седяхме добре, първото полувреме беше по-добро и за двата отбора. През втората част с много желание достигнахме трите точки. Аз вече няколко пъти казах, че желанието ще бъде водещо. Всички в Стара Загора могат да се радват за момчетата, които са тук. Трябва да завършим първенството по подходящ начин. Гледаме да се концентрираме към нашите задачи. Ние искаме да гледаме мач за мач, аз имам моите опасения относно сравненията с предишния ми престой тук“, продължи старши треньорът на Берое, след което заговори за Левски.

"Част от професията е да не те харесват всички. Най-важно е клубът да просъществува. Нямам какво да кажа на привържениците на Левски. Когато дойде времето, ще покажа каквото имам като документи. Както казваше един политик „Всеки сам си преценя“. Но това ще стане, когато му дойде времето, завърши Хубчев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022