ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи декларацията на ръководството на клуба и призова за пълна мобилизация за двубоя с Ботев (Пловдив). "Сините" бяха наказани да играят един мач без публика, но от клуба поканиха феновете на мача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Двойният аршин в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем“, пише в декларацията на НКП на Левски.

„Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че сега в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски! Поради тази причина обявяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!“, добавят феновете на клуба.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК