Треньорът на Левски Станислав Генчев е вторият гост в подкаста на "синия" клуб. В обширното си интервю наставникът подчерта, че има пълното доверие на мажоритарния собственик Наско Сираков и на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

"Още с идването ми в Левски, на първата пресконференция казах, че отборът трябва да се бори за шампионска титла и Купа на България, със сигурност си представях Левски на първо място, точките не мога да кажа дали съм си ги представял настоящия брой, искаше ми да са 30 след 10-ия кръг. И това не е лошо, но аз съм максималист – винаги искам максимума. Съжалявам за пропуснатите 5 точки, но като цяло отборът се движи според очакванията ми", коментира Генчев.

"Искам да играем резултатен, печеливш футбол. Ние сме отборът, който е отбелязал най-много попадения. В същото време сме отборът, който дава най-малък брой подавания на противника, преди да си върнем топката в наше притежание. Това ни дава увереност, че работим в правилната посока", продължи треньорът на Левски.

"Със сигурност има какво да се желае още, защото допускаме едни и същи грешки. Вярно, от мач на мач намаляват, но има още доста какво да се желае", добави Генчев.

"Винаги е хубаво, когато ръководителите на един отбор са хора, които са бивши футболисти – и Наско Сираков, и Даниел Боримиров са играли футбол на високо ниво. Левскари, които обичат отбора с цялото си сърце. Досега не съм имал възможност да работя при такава обстановка. Ръководителите освен, че са плътно зад мен, изцяло разбират идеите, които аз имам и ме подкрепят във всяко едно отношение. Изключително лесно работя с тях. Това е най-лесната част от работата ми – разбирането с ръководители и синхронът, който имам с тях", подчерта Станислав Генчев.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт