Треньорският щаб на Левски начело със Станислав Генчев ще проведе среща с Националния клуб на привържениците на "сините". Тя ще се състои в сряда (14 август) от 16 часа в офиса на НКП на "Тодор Александров".

Информацията дойде от организираните привърженици, които са в открита война с ръководството на клуба начело с Наско Сираков. Вече повече от година отношенията между двете страни са обтегнати, разменят се и обвинения в публичното пространство.

Въпреки това Генчев, както и асистентите му Живко Миланов, Дарко Тасевски и Йордан Господинов се ползват с пълна подкрепа от трибуните. Четиримата са приели да се срещнат със запалянковците утре. Очакванията са Генчев да защити Сираков пред феновете.

Темите на предстоящите разговори в офиса на НКП не бяха разкрити. Генчев до момента избягва да коментира напрежението между феновете и ръководството на клуба и на няколко пъти даде да се разбере, че работата му е Левски да побеждава на терена. От началото на сезона "сините" са с 4 успеха от 4 мача при голова разлика 15:1.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025