Звездата на Левски Георги Миланов удвои цената си, откакто заигра за "сините" и вече струва 1,2 милиона евро. Това е сумата, която е посочена срещу името на халфа в Transfermarkt. Авторитетният сайт актуализира цените на футболистите, като Миланов бележи голям скок.

Преди да дойде в Левски, бившият играч на ЦСКА (Москва), струваше 600 хиляди евро. Благодарение на силните си игри за тима на Станимир Стоилов цената на Жоро скочи рязко.

Топ Коефициенти за Спортни залагания! 

Още с идването на "Герена" Миланов се превърна в любимец на феновете на Левски. Той направи голям жест, съгласявайки се да помогне на клуба, изпаднал в тежка финансова криза. Запалянковците много го уважават, както и той тях. 

30-годишният Миланов е важен за Левски, което пролича и при победата над Локомотив (София) с 1:0. Тогава заради отсъствието на наказания Андриан Краев Жоро игра успешно като опорен халф. 

Преди дни Миланов поднови договора си с Левски. Той е най-скъпият футболист от настоящия състав на "сините".

Също на 1,2 милиона евро е оценен и Доминик Янков от Лудогорец. Кирил Десподов пък е най-скъпият български футболист в Efbet Лига. Transfermarkt му е поставил цена от 3,5 милиона евро. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022