Кампанията „Учи с Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу Черно море. Двубоят е на 11 февруари (събота) от 17:30 часа на стадион „Ивайло“. 

Съобщението от ПФК Левски:
 
"Съвместната кампания на Левски и привържениците на отбора, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" № 2. Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ще е свързан със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между Етър и Левски, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

​Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на Левски, легенда на „сините“, Етър и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023