ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Провалилият отбора си във вчерашното дерби Ивелин Попов демонстрира смайващо самочувствие пред телевизионните камери. Когато зрителите гледаха обърканото му изказване след нулевото равенство между ЦСКА и Левски, се питаха: „Защо този футболист със слаба психика изглежда много по-напомпан от Меси и Мбапе. Все едно той е колос, а те – футболни джуджета“.

Вместо да наведе глава и да покаже респект към ЦСКА, той нарече „армейците“ другия отбор. Вероятно, за да се хареса на синята общност и да замаже изпортения 11-метров удар.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Евтиният трик обаче няма как да мине и да скрие реалността - Попов отива към футболното депо, където го чакат неговите приятели. Да се пита човек как е възможно един застаряващ играч да е толкова наперен, когато е могъл да възкреси отбора си само с един удар.

Футболните запалянковци си спомнят тъжната физиономия на Мбапе след загубения финал срещу световния шампион Аржентина, въпреки че отбеляза хеттрик. И в същото време  виждат как Попов се държи така, все едно е покорил Еверест и току-що е взел „Златната топка“.

Не е лошо Ивелин да си спомни времената, в които се обръщаше към Гриша Ганчев с „Шефе“, а може би още го прави. И да си даде сметка що за стока е.

В крайна сметка един футболист е добре да говори с изявите си на терена, а не пред камерите.  

Явно на него ще му остане утешението да се прави на лидер в съблекалнята на младите футболисти и да им взима левчета от спечелените басове на джитбол. Там е много наперен, но в решителните моменти на терена демонстрира психика на врабче.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ