ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Набралата огромна популярност сред феновете на Левски с достоверна информация фейсбук страница "Синя приказка" разкри кой важен човек от клуба нападна "синята" легенда Георги Иванов-Гонзо чрез декларация от "Герена".

Техническият директор в БФС бе забъркан в расистки скандал след негово изказване, че в националния отбор няма да бъдат допускани чуждестранни футболисти, докато той е на работа във футболната централа.

Една от най-големите фенски фракции „Ултрас Левски“ подкрепи в социалните мрежи легендата на тима заради пуснатата декларация от клуба, а от "Синя приказка" посочват, че атаката към Гонзо е по нареждане на изпълнителния директор Иво Ивков. Той искал да вкара интрига между Наско Сираков и Георги Иванов, отмествайки вниманието от скандал с лагера на тима.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Декларацията срещу изказването на Гонзо е по нареждане на Ивков. Явно за да отмести вниманието от скандала с лагера, който забърка и се хвалеше, че уредил. Както и да вкара интрига между Наско и Гонзо, но няма да се получи, колкото и вчера хора от НКПСЗ да са звънели на Гонзо и да го навиват срещу Сираков. Цяла година си прави каквото поиска под шапката на НКПСЗ и видяхме до къде я докара. Тоя се оказа точно както ми го описаха преди близо 2 години няколко легенди, които са играли с баща му и го познават от малък - гьонсурат, с комплекси и голямо его. Сътвори сума ти интриги и скандали, за капак продължава да стои на поста си най нагло. Макар, че той, ако имаше поне малко достойнство трябваше да си даде оставката още преди няколко месеца, когато каза, че Палмс Бет цяла година му спирали великите идеи, защото когато някой ти спира работата, най-нормалното нещо е да се махнеш от там...", написаха от "Синя приказка" по повод декларацията на Левски.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК