Четири нови класни попълнения през зимата и Левски може да се бори с Лудогорец. Това каза Иво Тонев след днешната смяна на собствеността. Новият собственик на клуба е Спас Русев, който получи безвъзмездно акциите от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.

"Считам, че Левски има отбор, който с не повече от 4 нови попълнения през зимата има възможност да се бори с Лудогорец. Четирима, но с нужната класа. Ще струват и пари. Очаквам новият собственик да ги осигури, така че ние всички да се радваме с отбора, който обичаме.

Седем години Левски не е печелил титла или купа. Вярвам, че този период ще свърши още тази година, но това трябва да стане с огромната подкрепа на публиката на Левски. Бъдете обединени, подкрепяйте и уважавайте хората, които дават пари за клуба. Не допускайте разни хейтъри, интриганти и дребни малки душици да провокират и да манипулират вашето мнение.

Считам, че новият собственик е изключителен човек. Повече от 21 години се занимавам с управление и работа в българския футбол. Смея да твърдя, че такъв човек до момента не е имало в нашия футбол. Ние ще останем фенове на Левски, ще помагаме, но няма да имаме претенции да управляваме, уволняваме или назначаваме", каза Иво Тонев на раздяла със "сините".