ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов говори след победата с 3:1 над Дунав в Русе. Успехът класира "сините" на осминафиналите за Купата на България, където те ще гостуват на Хебър в Пазарджик (на 6 декември). 

"Доволен съм от крайния резултат. Не съм доволен, че останахме с 10 играчи и трябваше да хвърлим толкова много енергия последните минути. Предстоят мачове пред отбора. Трябва да поздравя футболистите и на двата тима, тъй като стана динамичен и добър мач. Представихме се добре, въпреки че имахме футболисти, които играят на необичайна за тях позиция. Това беше много важно да имаме добра игра в защита. Доволни сме и от представянето на играчите, които много исках да видя като основни футболисти. Даже и да бяхме с основния си състав, пак щях да използвам някои от тях като основни играчи. Без да подценявам футболистите и отбора на Дунав. Това ми беше възможността да видя какво е тяхното участие като основни футболисти", коментира Костов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Нашите футболисти в атака винаги се представят много добре. За съжаление изпускаха моменти, но тези моменти ние ги създаваме чрез играта, която играем. Сигурен съм, че ще подобрим и реализацията. Трябва да сме по-големи оптимисти, тъй като футболистите в предни позиции са действително добри. Трябва да им имаме по-голямо доверие", продължи треньорът на Левски.

"Исках да избегна тези разговори за напрежение. Нашият клуб е разделен, даже нашите почитатели са на два полюса. Това влияе на самочувствието на играчите. Те също виждат подкрепата по своя си начин. Мисля, че напрежението ще излезе, когато се обединим, когато започнем да обичаме повече самите футболисти и отбора", завърши Николай Костов.

Купа на България - сезон 2023/2024
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!