Новият защитник на Левски Кристиан Димитров говори специално пред клубната телевизия. 25-годишният бивш играч на Ботев (Пловдив) и Хайдук (Сплит) обясни, че се чувства страхотно при "сините", които са на лагер в Дубай. Димитров е категоричен, че за Левски предстоят добри времена заради спортно-техническия щаб и ръководството на клуба.

„Чувствам се страхотно в новия отбор. Футболистите ме приеха много добре в отбора. Всичко е на едно отлично ниво. Познавам се с някои от футболистите от доста дълго време - Ивелин Попов, Николай Михайлов. Те ме приеха по-бързо и ме вкараха в отбора. С другите се познавам не чак толкова добре, но сме вече в много добри отношения“, oбясни Димитров.

„Има доста млади момчета. Отборът е доста млад. За мен е много добре. Атмосферата е много добра. Колективът е наистина на много добро ниво, което е важно за един отбор. Като сме заедно, можем да победим всеки един отбор. Това е най-важното“, добави защитникът.

„Имаме едни от най-перфектните условия, които може да са ни необходими за работа. Всичко е на професионално ниво. Само от нас се очаква през пролетта да дадем всичко от себе си. Всеки един изминал ден свиквам все повече и повече с изискванията на Станимир Стоилов. Има много неща, които трябва да науча като всеки един футболист и мисля, че крайната цел ще е положителна за Левски“, коментира Кристиан Димитров.

"По-странно чувство преди мача с Ал Насър не е имало. Изиграхме добра проверка, която се отрази на всички футболисти, най-вече за по-младите, които трябва да трупат игрови минути. Целите са ми всеки мач победа и лятото да играем в евротурнирите. Искам да кажа на "сините" фенове, че отборът е в много добри ръце откъм треньорски щаб, ръководство, служители, както и всички останали. Всеки знае каква агитка има Левски и идват добри времена", каза още Димитров, който направи неофициален дебют в контролата от лагера в Дубай срещу Ал Насър, спечелена от момчетата на Станимир Стоилов с 2:1.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023