Левски показа третия си екип за сезон 2024/2025. Той е в жълт цвят, като вече е в продажба в официалния магазин на клуба. 

"Сините" ще го използват в първия си мач за сезона - в днешното гостуване на Локомотив (София). Мачът е от 21:15 часа в "Надежда".

Цената на жълтата фланелка с име и номер е 149 лева.

Съобщението от "Герена":

"Жълтото е специален цвят във футбола, цвят на финеса, присъщ на бразилските магьосници.

Жълтото е цвят, с който Левски е записвал големи резултати в Европа.

Спомни си за гола на Бабангида срещу Шалке, за победното попадение на Бижутера във Вечния град, за еуфорията срещу Шкупи в последните секунди миналия сезон.

Жълтото е цвят, който и през този сезон ще носим понякога, когато защитаваме "синята" чест далеч от дома.

Левски започва сезона в жълто, сезон, в който всички се надяваме да постигнем велики неща.

Третият екип на Левски вече е наличен за продажба в официалния магазин на клуба, както и онлайн - ТУК!".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

 

Историята вдъхновява, фланелката задължава

Жълтото е специален цвят във футбола, цвят на финеса, присъщ на бразилските магьосници. Жълтото е цвят, с който "Левски" е записвал големи резултати в Европа. Спомни си за гола на Бабангида срещу Шалке, за победното попадение на Бижутера във Вечния град, за еуфорията срещу "Шкупи" в последните секунди миналия сезон. Жълтото е цвят, който и през този сезон ще носим понякога, когато защитаваме "синята" чест далеч от дома. "Левски" започва сезона в жълто, сезон, в който всички се надяваме да постигнем велики неща. Третият екип на "Левски" вече е наличен за продажба в официалния магазин на клуба, както и онлайн: https://shorturl.at/hU4q0 #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ИсториятаВдъхновява #ФланелкатаЗадължава

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Събота, 20 юли 2024 г.

 

Вече налични за продажба във физическия магазин на "Герена" и онлайн на https://shorturl.at/hU4q0 #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ФланелкатаЗадължава #ИсториятаВдъхновява

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Събота, 20 юли 2024 г.