Треньорът на Левски Станислав Генчев информира, че зимната подготовка на отбора ще протече в Турция. Той също така обясни в подкаста на клубната телевизия на "сините" колко нови попълнения иска да има. 

"Уреждаме приятелските мачове, които ще изиграем в Турция, където ще се проведе основната част от нашата подготовка. След нея се очаква отборът да израсне още повече физически и тактически и да подобри основни компоненти в нашата игра", коментира Генчев.

Зимната селекция 

"Няма да бъде мащабна селекцията. Много е важно да видим какви оферти ще има за наши футболисти. Възможно е да се разделим с някои от основните ни играчи при много изгодни оферти. Моето желание е да запазим състава“, добави той.

„При всички положения ще се вземат максимум трима нови футболисти“, каза още Генчев.

Генчев иска да има футболист като него

"Не мога да кажа, че виждам футболист, какъвто бях аз. Колкото и нескромно да звучи, много бих се радвал, ако в момента имам футболист с моите качества, защото в тази система на игра щях да бъда много полезен за отбора. Бях много добре подготвен физически. Изключително голям километраж въртях по време на мачовете и точно от това нещо имаме нужда в средата на терена”, oбясни Станислав Генчев.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт