Трима футболисти на Левски си навлякоха гнева на треньора на отбора Станимир Стоилов. Те вбесиха 55-годишния специалист по време на вчерашната контрола срещу Септември, в която се наложиха с 4:1 след обрат. Двама от критикуваните бяха новите попълнения Кристиан Димитров и Асен Чандъров. Третият беше десният бек Патрик-Габриел Галчев.

„Кристиане, да съм ти казвал там да влизаш. Хайде излизайте напред с Келиан (б.а. Ван дер Каап)“, изкрещя Мъри на 25-годишния бранител.

Това се случи в 11-ата минута, когато бранителят се прибра в наказателното поле, а Николай Михайлов бе притиснат и за малко това да доведе до гол за противника.

Четвърт час по-късно Асен Чандъров стана обект на гнева на Стоилов, след като се забави да подаде топката към десния фланг, където

Халфът овладя топката в половината на сините, но се засуети и подаде встрани, вместо да изведе Роналдо или Галчев по десния фланг.

„Асене, виж колко пространство има“, извика Стоилов.

Малко преди края на първото полувреме и Патрик-Габриел Галчев успя да ядоса Мъри.

„Патрик, хайде атакувай по диагонала, открий се“, подвикна треньорът.

През второто полувреме Стоилов на няколко пъти даде указания и къде да действа младия Борислав Рупанов, като Ивелин Попов бе инструктиран да му даде насоки.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023