ПФК Левски изказва своята благодарност към Станимир Стоилов за високия професионализъм и всеотдайност към любимия клуб.

"Сините" публикуваха в сайта си специално видео от запомнящите се моменти от последния престой на Мъри начело на любимия му отбор. Върхът беше спечелената Купа на България на 15 май 2022 г.

584 дни на надежди, радост и сълзи

"Специалистът води тима в 62 мача през втория си период на „Герена“, в които „сините“ постигнаха 34 победи, 15 равенства и 13 загуби. Под ръководството на треньор номер едно за 2022 година, Левски спечели и своята 27-ма Купа на България.

Ръководството на клуба изказва своята благодарност за постигнатите резултати и висок професионализъм и към главния мениджър и директор на Академия Левски Йончо Арсов, както и на целия треньорски щаб в лицето на Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Тодор Симов и Михайло Шейкероски.

ПФК Левски пожелава на Станимир Стоилов и целия екип бъдещи успехи", написаха от "Герена".

Припомняме, че вчера БЛИЦ първи съобщи, че Елин Топузаков заема временно поста на Мъри, а с него си тръгват и всичките му помощници, както и Йончо Арсов. 

 

Благодарим, Мъри!

"ПФК Левски" изказва своята благодарност към Станимир Стоилов за високия професионализъм и всеотдайност към любимия клуб. Специалистът води тима в 62 мача през втория си период на „Герена“, в които „сините“ постигнаха 34 победи, 15 равенства и 13 загуби. Под ръководството на треньор номер едно за 2022 година, „Левски“ спечели и своята 27-ма Купа на България. Ръководството на клуба изказва своята благодарност за постигнатите резултати и висок професионализъм и към главния мениджър и директор на Академия „Левски“ Йончо Арсов, както и на целия треньорски щаб в лицето на Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Тодор Симов и Михайло Шейкероски. „ПФК Левски“ пожелава на Станимир Стоилов и целия екип бъдещи успехи

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 11 април 2023 г.


 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023