Собственикът на Левски Наско Сираков е поканил Станимир Стоилов за треньор, а двамата са разговаряли по-рано днес в родния град на специалиста Хасково. Това става ясно от обръщение на Сираков към феновете, в което допълва, че е запознал бившия наставник на Левски с финансовото положение на клуба и подчертава, че Мъри винаги е бил вариант номер 1 за поста.

Припомняме, че "сините" останаха без треньор в неделя, когато официално беше приета оставката на Живко Миланов.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Ето цялото обръщение на Наско Сираков:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на Левски Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в Левски и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на ПФК Левски, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. 

Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на ПФК Левски. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков