Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че му е неудобно да гледа "сините" толкова назад в класирането. Той и съотборниците му загубиха с 0:1 тази вечер при гостуването на Лудогорец в Разград и остават чак на 12-ото място в efbet Лига. 

"Мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки”, започна Михайлов. 

"Лудогорец няма нужда от съдийска грешка или подкрепа на съдиите. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена", каза той. 

"Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорския щаб. Дай Боже срещу Локомотив (Пловдив) да вземем трите точки", продължи Михайлов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията", каза националът.

"Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за клуба", подчерта Ники Михайлов.

"За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време не ни се получава. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове. Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането", обясни Михайлов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството