ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира представянето на футболистите си при победата с 3:2 над Рига в първата от двете контроли на "сините" с латвийския тим в Дубай. Мъри похвали реализаторите в мача - Рикардиньо, който блесна с първите си два гола за клуба, както и Асен Чандъров, разписал се от дузпа.

"Много добър мач, искам да благодаря специално на Рига, че се съгласиха да направим и тази контрола, за да не се нарушава тотално програмата. Играхме с голямо настроение, с добра динамика и ритъм. Имахме няколко елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващия удар и завършващото подаване. Пропуснахме много ситуации, но като желание футболистите се справиха“, започна Стоилов пред Левски ТВ.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Можем да кажем, че е една от силните контроли на Левски срещу силен противник. Беше добре да изиграем този мач“, продължи Мъри.

Специалистът обясни за тримата контузени Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап - "Те все още не могат да вземат участие. За съжаление при някои от тях може да се проточи по-дълго, но все още не сме изчистили окончателната диагноза".

"Днес съставът беше доста избистрен. Една група от 13-14 футболисти играят по 70 минути и трупат игрови минути. Рано е да говорим за изчистен състав. Ще има проблеми в следващия мач, за да може и други играчи да трупат минути. Видяхте днес Роналдо игра десен бек, после и нападател. Изпробваме някои неща",

"Можем да похвалим тези, които вкараха дебютни попадения (б.р. - Рикардиньо и Асен Чандъров), но е твърде рано да даваме оценки. Трябва да играят по начина, по който играха днес и ще бъда доволен. Стараем се да изчистваме проблемите, които имаме с контрола на топката и завършващия удар, както и да поддържаме същата динамика“, каза още наставникът на Левски.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023