Треньорът на Левски Станимир Стоилов за пореден път нападна Константин Папазов, чиято оставка поиска преди време. Мъри говори преди утрешния двубой на "сините" с Арда (20:00 часа) и обяви, че Папазов трябва да се концентрира върху делата си в баскетбола, а не във футбола.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

„Като че ли темата с Папазов се коментира доста дълго, но нека да я приключим. Аз не съм си оттеглил искането за неговата оставка, въпреки платената сума. Активността му е добра постоянно да коментира постоянно Левски. Мога да кажа, че през всичките тези години Папазов е бил съветник и управляващ в нашия клуб. Левски пропадна заради съветници и лошо управления. Тези платени 125 хил. лева от негова страна са само 5% от всички зулуми, които е направил през годините”, коментира Стоилов на пресконференцията си преди мача с Арда.

„Все още плащаме задължения от времето, когато се е напъвал като ръководител и съветник. Нека се концентрира върху баскетбола. Все едно аз да му давам съвети на него и Везенков за баскетбола. Малко нещата идват too much. Вие не знаете ли кои президенти съветваше и какви паметници вдигаше. Вижте в интернет. Моята препоръка е да се концентрира в баскетбола, там му е силата, а не във футбола. Наследихме клуб, който беше във фалит. Това са тези съветници”, заяви Мъри, след което продължи за мача с Арда.

"В големи мачове няма нужда от настройка. Феновете подтикват играчите да показват най-доброто. Всички грачи са здрави за мача. Можем да направим 1-2 промени  с оглед  на това, че някои бяха болни. Мисля, че и Сундберг е здрав. Ще можем да направим промени в състава, за да задържим отбора свеж. Ако искаме да спечелим нещо в това първенство, всеки мач трябва да го играем като финал.

Арда играе добър, комбинативен футбол. Събраха приличен състав. Играят с настроение, отбор който контролира ситуацията и играе футбол. Те също искат да печелят, но най-важното е как ще играем ние. Не трябва да допускаме индивидуалните грешки, които допускаме в последно време."

„Сега е идеален момент да дадем шанс на Пламен Андреев, за да видим колко време ще издържи психически. В началото не издържа, но се надявам сега да продължи да се развива. Когато Пламен пази добре, нормално е той да пази, а Ники да чака своите шансове. Левски на този етап не е достатъчно обезпечен финансово. Трябва да създаваме млади играчи, които след време да донесат пари на Левски. Ивелин Попов е готов да стартира в титулярния състав утре, друг е въпросът колко ще издържи. 20 или 30 минути. В утрешния ден мисля да стартира от първата минута”, каза още Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК