Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата над Септември София с 3:2 на "Герена".

Мъри потвърди новината на БЛИЦ за среща на Бербатов с шефа на Левски Наско Сираков и каза за какво са си говорили.

"За подкрепа и връзки за Конгреса отговаря Наско Сираков. Имахме работна среща с Димитър Бербатов, аз присъствах. Обсъждахме теми, свързани с футбола. Собственикът решава", коментира Мъри и заговори за трансферните планове на "сините".

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Доколкото знам има забрана от ФИФА. На този етап не е страшно, защото така и така нямаме намерение да правим трансфери. По-важно е да чистим задълженията. Чистим огромни дългове към хора, институции и други клубове. Надявам се и това задължение да бъде изчистено, за да падне забраната. Не е много далеч моментът, в който ще се взима лиценз. Тази забрана не влияе на лиценза, но господин Ивков може да даде представа. На този етап за лиценза мисля, че е всичко наред.

Няма промяна от това, което ви казах. Срещата (с Радостин Василев) беше повече опознавателна. Ние казахме за нашите проблеми със сектора, който има опасност скоро да почне да тече. От тогава нищо не се е променило“, обясни Станимир Стоилов и премина към контролата със Септември.

"Общо взето познавам всички млади играчи. Те тренират с нас през годината. Друга част през тази седмица. Няма изненада или нещо ново. Младите се стараят и работят много., Трябва да работим с тях най-вече в динамиката на игра. Имат добро бъдеще, ако успеем да ги подобрим в тази насока“, каза Стоилов.

От всички млади футболисти съм доволен. Кристиян (Йовов) го забелязахме, че работи сериозно в юношеските формации., Който се представя добре там, ще получи шанс в първия отбор. Това всички са играчи на Левски“, продължи той.

„Като погледна глобално и от двете контроли съм доволен от играчите. И днес се получи добра, полезна контрола. На моменти имахме изпускане на пресата, но като реализация бяхме по-добре. Футболистите показаха добро желание и старание. Надявам се националите да се приберат здрави и да влезем всички след паузата в подобаващо ниво. Винаги се притеснявам след пауза. Това, което видях, мисля че направихме сериозна тренировка“.

„Имаме информация за Асен Митков. Утре ще направим изследвания и ще знаем за травмата му. Не можем да дадем оценка. Очакваме ги да се приберат. Ще се опитаме да ги убедим, че трябва по най-бързия начин да се превключи на клубен отбор. Играчите, които бяха тука, тренираха добре. Може част от тях да са титуляри. Надявам се останалите бързо да навлязат в ритъм“.

„Ще преценяваме, но всеки трябва да си заслужи подписа за следващата година. Изчакахме Георги Миланов спокойно да се излекува. Отдавна водим разговори. Който преценим, че трябва да получи нов договор и естествено, ако се договорим за финансовите параметри, ще пристъпим към по-нататъшни действия“, каза още треньорът на Левски.