Играещият под наем в Левски от белгийския Ломел Филип Кръстев е пожелал да остане на "Герена". Това съобщи треньорът на "сините" Станимир Стоилов. Мъри потвърди, че ръководството на Левски е предприело действия за удължаването на наема на 20-годишния офанзивен халф, който е продукт на школата на Славия.

По-рано днес БЛИЦ разкри, че Алън Пардю харесвал много играта на Кръстев и вече се заинтересувал дали има вероятност ЦСКА да го отмъкне от „Герена“. 

"Ние сме направили постъпления да удължим наема на Филип Кръстев с още една година. За да направим тази стъпка, първо поговорихме с играча дали иска да остане при нас. Той каза, че се чувства щастлив и желанието му е да играе още за Левски. Сега чакаме решението на клуба-майка (б.р. - белгийският Ломел държи правата на Кръстев). Мисля обаче, че няма логика да не се съобразят с желанието на играча”, обясни Стоилов.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Той получи свобода да играе, стигна едно ниво, в което се чувства щастлив. Когато един футболист е щастлив някъде и играе, не виждам причина той да се мести. Ако има някакви нови параметри, които не удовлетворяват клуба, няма как да се разберем. Мисля, че ще намерим общ език. За организации като "Сити Груп", най-малкият проблем при тях е финансовият", добави треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022