ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира декларацията на клуба от по-рано днес, с която "сините" искат свикване на извънреден конгрес на БФС. 

Мъри подчерта, че Левски не застава зад конкретен кандидат, а просто иска всички клубове да се обединят около стратегия, да подкрепят човек и да спрат да се оплакват.

"Клубът каза каквото имаше да казва с тази декларация. Крайно време е клубовете да кажат претенциите си и да седнем да начертаем стратегия. Трябва да си кажем всичко открито и да се обединим около един човек, зад когото да стоим.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Не може постоянно да имаме претенции, време е да започнем да мислим за футбол. Не заставаме зад конкретно име. Трябва да решим кое е най-доброто за футбола. Всеки ден има недоволни. Трябва всички да приемем план за развитието на футбола и да си затворим устите. У нас проблемите се замитат и затова сме в това положение.

Недоволството е масово. Време е да се поработи и по правилниците. Тогава ще е лесно на следващия президент да управлява.

Ние не искаме да изпадаме в дребнотемия – съдийство, наказания или други неща. Искаме да има тотална промяна, защото през годините изпадаме в дребни неща, а не искаме да променим футбола. Футболът в цял свят е доста напред, а ние изоставаме.

Футболът изостава заради липса на нови идеи. Ако ние сме виновни и криви, да приемат други решения. За нашия клуб няма лице на промяната. За нашия клуб ще има най-доброто за футбола. От това, което видяхме, не сме впечатлени от промените и изпълкома. Изпълкомът трябва да се знае предварително, а не, след като всичко е приключило. Повечето претенции на клубовете са такива. Време е да си го заявим открито, за да седнем и да си говорим.

Предлагаме да няма постоянни обжалвания и адвокатски игрички. За нас най-важно е да има позитивни промени", заяви Стоилов пред медиите по време на брифинга си преди отложения мач от четвъртия кръг с Черно море във Варна от 17:15 часа утре. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК