ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ето как прогнозираха мача певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след петото поредно равенство на тима си в първенството - 2:2 като гост на последния в класирането Спартак (Варна). Мъри отчете, че „сините“ са допуснали твърде много грешки и отбеляза, че не е специфично за отбора да допусне гол от статично положение.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„За съжаление допуснахме две грешки пред нашата врата и ни отбелязаха два красиви гола. Не е специфично за нас, допуснахме гол от статично положение. Не намерихме пътя към трети гол. Теренът беше труден за комбинации и за игра“, коментира Стоилов.

„Ние допуснахме твърде много грешки. Допуснахме съвсем елементарни грешки и от там се получиха красиви голове“, добави той.

„В атакуващ план не успяхме да направим повече ситуации и да вкараме още голове. В никакъв случай не е приятно, когато Левски не печели“, продължи наставникът на Левски.

„Трябва да отговорим и нивото и качеството на Левски. Ще намерим пътя към нашия си стил. Трябва повече увереност. Трябва да имаме повече хора в атака, за да може да правим ротации.“

„На този не сме правили дългосрочни планове. Трябват ни атакуващи опции, но на този етап няма нищо и не може да правим никакви планове“, каза още Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК