Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди последния мач за сезона - домакинството на шампиона Лудогорец. Мачът е утре вечер на "Герена" (от 20:30 часа).

Мъри предупреди футболистите си, че срещу Лудогорец не трябва да повтарят представянето си от второто полувреме на двубоя със Славия, спечелен с 2:1, защото ще инкасират много голове. 

Стоилов допълни, че на този етап най-важното нещо е сдружението "Левски на левскарите", разкривайки, че той вече е платил членския си внос, помагайки на любимия клуб.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"След дългите години, в които Лудогорец доминираше, и ние имахме шанса да спечелим. Това не значи, че сме по-добри и да ни вкарва в заблуда. Срещу водещите отбори, както е Лудогорец и както беше ЦСКА, минимално отпускане ще се окаже фатално. Имахме победи, защото бяхме супер концентрирани и се представихме на максимума. Ако се представим като второто полувреме срещу Славия, Лудогорец няма да е толкова толерантен и ще инкасираме доста голове", каза Стоилов. 

Ще потекат ли милиони към Левски?

"Утре ще имаме пак подкрепа, привържениците ще бъдат на трибуните, трябва да играем на максимума. Да завършим с добра игра и да играем в стил Левски. Дойде десерта Купата, но пред привържениците ни нямаме право да играем под възможностите си", продължи специалистът. 

"Няма да е нещо ново, ако играем с трима централни защитници. Друг път се готвим по-дълго за мачовете с Лудогорец. Знаехме, че след финала ще е най-тежко - без значение дали си спечелил, или загубил. Затова искахме финала да е в събота, за да има време да се възстановим, но кой ли се съобразява. Винаги е хубаво да играеш срещу Лудогорец - противник, който играе добър футбол, да видим докъде сме стигнали", каза още Стоилов и коментира информациите за нов собственик на клуба - "От първия ден обикаляме из България, за да покажем начина, по който искаме да се развива Левски. На 24 май ще бъде обявен “Левски на левскарите”. Вече съм с платен членски внос. Ако дойдат други предложения в клуба, няма да ги отхвърлим, а ще ги обсъдим. Присъствието на привържениците и успехите за Купата събуждат интерес, но най-важно е “Левски на левскарите”. Да, ако има други спонсори, може да се намери решение”. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022