ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди домакинството на "сините" на Ботев (Враца) - в събота от 17:30 часа. Мъри отвори дума и за шестте милиона лева, които според него са били предлагани на "сините" за футболисти през зимата. Стоилов обясни, че това може да се потвърди документи. Вчера собственикът на клуба Наско Сираков заяви, че е лъжа, че "сме имали оферти за шест милиона, които съм отхвърлил".

Стоилов с изненадващо решение, обръща гръб на Сираков

"Моята истина я казах в Дубай. Имахме предложение за такива оферти, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Това е моята истина. Накрая имахме предложение за наш футболист, макар и неофициално, за над 2 милиона и половина. Прецени се, че не трябва да се продават играчи. За мен основната причина беше, че се чакаше сделка с основен инвеститор (б.р. - "Спорт Рипъблик"). Нямаше разминаване да се продават или да не се продават. Чакаше се основен инвеститор и нямаше да бъдем зависими от сумите, които бихме спечелили от трансферите", каза Стоилов относно изказването на Сираков, че в клуба не е имало оферти на стойност 6 милиона.

Войната продължава! Сираков се нахвърли на Ивков: Лъжа! Чакам ви с картечниците! ВИДЕО  

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Това е моята истина, която може би можем да потвърдим и с документи. За около 6 милиона имахме предложения за наши футболисти, които решихме да откажем. Аз също - не бягам от отговорност. Не мога да лъжа, когато става въпрос за Левски. Питайте Сираков какво точно е имал предвид. Във вторник най-вероятно няма да присъствам на пресконференцията", добави треньорът на "сините". 

"Не знам каква е точната сума. Може да са били 5 милиона и 200 хил. На този етап каквото имах го казах - може да питате Сираков. Дойдох, за да работя и да казвам истината. 13 години стоях настрани заради интриги и псевдособственици. Върнах се когато клубът вече нямаше накъде и заради привържениците. Всички заедно успяхме да стигнем до тук, че клубът да изчисти стари задължения. Знаехме предварително, че ситуацията е тежка. Сега не трябва да се разваля всичко добро. Напротив - Левски трябва да направи последната крачка, ако трябва и със скандали да реши проблемите с НАП. Проблемите се трупаха точно по тази причина, че слугувахме на определени хора", каза още Мъри. 

"Колкото за споразумението с НАП - не съм много вещ, надявам се нашият спонсор, който води преговори с агенцията по приходите, да си изпълнява ангажиментите. Както и ангажиментите към мен и играчите да се изплащат заплатите навреме", продължи треньорът.

"На този етап е важно Левски да запази пътя, по който върви, защото има много по-големи проблеми за решаване от тези неща. На този етап не мога да гадая какво ще се случи", каза Мъри относно евентуално освобождаване на изпълнителния директор Ивайло Ивков. 

"Спортно-технически никога не съм имал проблем с никого, защото решенията са единни - за спасението на Левски. Моята работа е да правя футболен бизнес, който да привлича хората, да създавам футболисти, които да носят сериозни финансови стимули. Преди година имахме оферти за нула лева, а сега спорим дали са за 5, 6 или 7 милиона. Сметнете колко работа са свършили всички хора. Сега гледам повиквателните за националния, когато дойдох повикаха един футболист. Сега имаме трима чужденци и трима българи при мъжете. Това всичко е атестат за добрата работа. Добре е да има спор дали сумите са по-малки или по-големи. В моята работа винаги съм създавал футболен бизнес. Няма клуб, в който да съм работил и да не съм изработвал поне бюджета на клуба от трансфери. Да, феновете на Левски са най-важните, нека бъдат на стадиона. Ние сме тук, за да работим и да казваме истината", добави Мъри Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца)

️ Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца) #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 10 март 2023 г.

 

  

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК