ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Продължава откритата война по високите етажи в Левски. Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков не само отвърна на Ивайло Ивков, a и му нанесе звучен шамар, обвинявайки го в лъжа относно обявеното наскоро от изпълнителния директор, че "сините" са изпуснали над 6 милиона лева от продажба на футболисти. 

И докато ситуацията в Лeвски е все по-тревожна и трезвомислещите фенове продължават да са на тръни заради евентуален фалит на любимия клуб, то шефовете не спират да се дръвчат, което прави изключително грозно впечатление на левскарската общност.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Откритата им война трови обстановката на "Герена". И то в момент, в който "синя" България трябва да бъде по-обединена отвсякога. Феновете на клуба с право се чудят кой от двамата лъже - Сираков или Ивков? Сигурно всеки от двамата има своя отговор. 

Едно е сигурно обаче - ако час по-скоро двете важни фигури заровят томахавката, това ще е една от големите победи на Левски този сезон. Защото на футболния терен те са все по-рядко. 

Ивков обяви, че е готов да напусне клуба, което не трябва да бъде допускано. Синът на легендарния Кирил Ивков е отдавна доказал се в областта, в която е компетентен и с богата си юридическа практика е само от полза на любимия Левски, а не във вреда. 

Враждата му със Сираков доведе и до разделение между феновете, така че за доброто на клуба е час по-скоро двамата да седнат на масата и да си кажат нещата "право куме в очи". Защото "сините" винаги са успявали, когато са били единни.

А след пресконференцията, която Станимир Стоилов даде преди малко на "Герена", се оказва, че и той трябва да си изясни нещата със Сираков. Не може вчера собственикът на Левски да обявява предстоящ съвместен брифинг с треньора, с когото по думите му се разбират с поглед, а сега Мъри да казва "във вторник няма да присъствам!". Нещо не е наред на "Герена"... Нещата не се случват така, както се иска на "синя" България, което няма как да не влияе и на представянето на футболистите. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК