ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди домакинството на Ботев (Враца), което е утре от 17:30 часа на "Герена". Брифингът на специалиста приключи с нещо загадъчно. Мъри намекна, че може и да не е в Левски през следващия сезон.

"Този отбор на Левски в следващите две години, дори да не привлича нови играчи, може спокойно да бъде в играта за титлата. Ако има напускащи, трябва да има и нови, но ако този отбор се запази, мисля, че спокойно догодина ще бъде в борбата за титлата. Другото трябва да бъде решено на масата. Футболният и фенският капитал са налице, а дори моето присъствие да не е в Левски, този отбор има потенциал догодина да се бори за титлата", каза Стоилов.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Иска ми се победата да е повлияла добре, но в крайна сметка надали критерият Хебър трябва да е някакво голямо стъпало за Левски. Играчите ще имат утре възможността пред нашите привърженици да покажат добро ниво. Имахме тотално преимущество над Хебър и заслужено спечелихме. Не мога да кажа, че не съм доволен от ритъма и динамиката в Пазарджик. Основното е всеки мач да играем по-добре и по-добре, и да побеждаваме", продължи треньорът на Левски. 

Войната, която трови Левски

"Засега с изключение на Асен Митков нямаме играчи, които да имат сериозни травми. Утре сутрин тренираме, след което ще определим групата за мача. На този етап нямаме някакви големи проблеми. Аз съм човекът, който определя кой да изпълни дузпа. Естествено под никаква форма след това не виня футболистите. Това му е задачата на Рикардиньо - да вкарва голове. Утре по време на мача ще определим кой ще бъде изпълнителят, ако се наложи", обясни Стоилов.

"Играчите трябва да се абстрахират от обстановката и да играят по най-добрия начин. Те също са живи същества и следят медии и социални мрежи, и предполагам може по някакъв начин да им влияе. Дори да не продадем един билет, знаете, че имаме 6000 продадени карти. Минимум 6000 човека ще има утре на мача, няма причина играчите да мислят за други неща", каза още Мъри Стоилов. 

"Можем да кажем само суперлативи за Ботев (Враца). Имаха успешни мачове срещу ЦСКА 1948, Славия, затрудниха Локомотив (Пловдив) като гост. Враца направи сериозно израстване. Държа моите футболисти да бъдат изключително концентрирани. Да не си вкарват в главите, че има лесни мачове, защото това може да създаде проблеми", подчерта треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца)

️ Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди мача с "Ботев" (Враца) #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 10 март 2023 г.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК