Главният акционер на Левски Наско Сираков обяви, че "сините" не са готови да играят в Европа и участието в континенталните турнири в момента не е важно. 

Новият силен човек на "Герена" каза и как ще се осигурява финансирането, след като разкри колко милиона са дълговете и каза, че в момента в касата на клуба има едва 100 хиляди лева.

„По начина, по който играем, участието в евротурнирите не е важно. Ще играем в Европа, когато сме готови и си го заслужим. Не е нужно да се класираме и да дойде един кипърски отбор, на който за трети път му чувам името, и да ни разбие на „Герена“. Нещо при нас куца. Защото ние се представихме много добре срещу Лудогорец. Играхме на 100%, а Лудогорец игра на 60% и ни победи. Не може да искаме да се класираме за евротурнири, с показваното на терена“, категоричен беше Сираков.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Със сигурност ще намалим бюджета. Може на половина, може и повече. Феновете последните четири месеца са хората, които финансират клуба. Имаме огромен потенциал в тази насока. Нашите фенове разбират отлично какво се случва в отбора. Тази година ще направим рекорд по продажба на абонаментни карти. Без тях няма как да се справим. Във всички събития, които предвиждаме да има в клуба, привържениците ни ще бъдат неразривна част. Във всеки един момент ще знаем всяка стотинка къде отива. Аз съм гарант, че няма да има задкулисни договорки. Трябва абсолютна прозрачност на всяко едно ниво", каза Сираков.

"Бих разговарял с всеки, който има чисти и прозрачни пари. Куфарчета в Левски няма да има. Клубът е структуриран перфектно, но ако има постъпленията на Реал (Мадрид). Ще бъдат преразгледани длъжности, позиции и заплати на всички нива. Който не е доволен - ще се разделим като приятели. Тук става въпрос за спасението на клуба. Ако някой не е съгласен - продължава по собствения си път", подчерта легендата.

"Мечтите ми са да получаваме между 2 и 4 милиона от телевизионни права. Чакам рекламни договори. Започваме да строим къщичката си от основите", каза Сираков.

"Няма да молим премиера да ни плаща дълговете, ние ще се оправяме. Ние сме си ги направили", категоричен е той.

Сираков смята, че в бъдеще Константин Папазов ще бъде още по-полезен за клуба, отколкото бе в последните месеци. "Ще съм щастлив дори Тити да покрива само медийните изяви и да ме отърве от тази отговорност", каза Наско.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020