Левски отново разочарова феновете си. Снощи "сините" се изложиха при гостуването на Локомотив (Пловдив) в първата среща от полуфинала за Купата на България, допускайки поражение с 0:2. Май и този сезон на "Герена" ще останат без трофей. Така жадуваната Купа на България се изплъзва, но "сините" сами са си виновни. Тактиката на Петър Хубчев не сработи и на "Лаута", което логично доведе до загубата. Домакините от Локомотив тотално надиграха столичния гранд и заслужено ликуваха. 

Левски обаче вече не е този гранд, от който всички се плашеха. И виновниците са ясни - Хубчев и играчите му. "Синя" България за пореден път беше разочарована. Феновете на Левски определено не заслужават това унижение. 

Вече месеци наред запалянковците заделят от хляба си, за да помагат на клуба на сърцето си. И какво се оказа - и снощи безидейниците в синьо разочароваха спасителите си. Вместо да им се отблагодарят и да ги зарадват с победа, която да доближи отбора до така жадуваната Купа на България. Играчите на Хубчев, повечето от които са наемници от чужбина, дори не пуснаха кръвчица и изобщо не загатнаха, че знаят как да надвият съперника. 

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

И докато в Локомотив има момчета със скромни заплати и играещи със сърце и до последен дъх, то в Левски дори и прибиращите космически суми не оправдават парите си. Да не говорим пък и за национала Симеон Славчев, който се разписва срещу 22 000 евро всеки месец... 

На голяма част от феновете очаквано вече им писва и едва ли ще продължат да заделят от финансите си за клуба. И са в правото си да спрат да даряват пари, след като виждат, че насреща не получават нищо. Всъщност получават - унижение след унижение и образуване на нерви.

Феновете на Левски ги боли още повече и от факта, че и ексцентричният Христо Крушарски не спира да се гаври със славния Левски. Мечтата им за класиране на финала и евентуално спечелване на трофея почти се изпари. Сега най-важното е Наско Сираков да вземе правилните решения и час по-скоро коренно да промени нещата на "Герена". 
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ

ПОСЛЕДНИТЕ ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ:

15 февруари, efbet Лига
ЛЕВСКИ - ЦСКА 0:0

22 февруари, efbet Лига
Черно море - ЛЕВСКИ 2:2

1 март, efbet Лига
ЛЕВСКИ - Славия 1:2

5 март, 1/4-финал за Купата
ЛЕВСКИ - Лудогорец 6:5 след дузпи (0:0 в ред. време и след прод.)

8 март, efbet Лига
Ботев (Враца) - ЛЕВСКИ 0:0

5 юни, efbet Лига
ЛЕВСКИ - Лудогорец 0:1

9 юни, 1/2-финал за Купата, първи мач
Локомотив (Пловдив) - ЛЕВСКИ 2:0

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020