ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви при гостуването си в предаването „Арена Спорт“ по БНТ, че няма притеснения за лиценза на клуба. Освен това голмайстор №1 в историята на „сините“ съобщи бомбастичната новина, че скоро Левски ще бъде спасен.

„Нямам никакви притеснения за лиценза. Състоянието на Левски е значително по-добро, отколкото беше преди 1,5 години. Обещал съм, че ще спася Левски. Това ще се случи много скоро. Ще разберете! Доста сериозни неща, не едно“, отсече Сираков.

„Не мога да кажа, че „Палмс Бет“, няма да си тръгнат. Това може да бъде тяхно решение. Без да съм зависим от тях, мога да кажа, че в мое лице имат един голям приятел. Всички фенове трябва да бъдат благодарни на тези хора. Без тях нямаше да има Мъри Стоилов, Купа и отбор.“

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Смехотворно е да се твърди, че без присъствието на представители на феновете няма да има прозрачност. Левски е най-белият клуб в България. В него няма черни пари, всяка една стотинка минава по банков път. Феновете могат да са спокойни, защото всеки един лев е осчетоводен в клуба."

„Искам отново да вметна за този прословут договор за управление – трябваше само един подпис на Ивков, за да прекрати договора и да няма неустойки“, обяви собственикът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК