"В един момент съжалявах, че взех Левски. Изживявам прекалено тежко нещата и започвам да закъсвам здравословно". Това коментира мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, който гостува вчера в Дарик радио.

Легендата успокои феновете на "сините", че няма да се стигне до фалит и обясни, че продължава да се бори с редицата трудности за постигането на голямата цел - Левски да е стабилен финансово и отново да жъне успехи.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Не се чувствам собственик на Левски. Всички левскари са собственици. И ако има някой, който има желание, идва, разговаря с мен, убеждава ме, че е изгодно на Левски и получава Левски. При всички положения ще има промени в Управителния и Надзорния съвет", обясни Сираков.

Ексклузивно в БЛИЦ: Сираков отчаян, бил готов да…

"Левски бе попаднал в ситуация, че каквито и пари да бяха влезли, те отиваха да погасавяне на споразумения с някои от футболистите. Затова хората в клуба работеха без заплащане. Сега дължимите суми са по-малки и можем да гледаме по-спокойно в бъдещето", каза той.

"Ако някой си мисли, че са похарчени милиони за привлечените в последните месеци футболисти, жестоко се лъже. Ако извадя през последните 10 години какви комисионни са плащани, на хората ще им настръхнат косите. Павел Колев се е борил като лъв да намали едни от тези комисионни", подчерта Сираков.