Букмейкърът "Палмс Бет" официално обяви за стартирали преговори с ПФК Левски за дългосрочно сътрудничество и разширяване на сегашното партньорство.

Както вече стана ясно, след като Наско Сираков отряза кандидат-купувача Джоузеф Диксън, се насочи към следващите варианти за спасение на "сините". Eдин от тях е партньорите на клуба от "Герена" - "Палмс Бет". От компанията изрично уточняват, че на този етап нямат желание за придобиване на акции на Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Цялото съобщение: 

"Palms Bet и ПФК Левски стартират преговори за разширяване на партньорството, като желанието и на двете страни е дългосрочно сътрудничество. 

„Не се водят разговори за придобиване на акции на Левски и не се предвижда да се водят такива на този етап“, коментира Лъчезар Петров, изпълнителен директор на букмейкърската компания.

Преговорите за сътрудничество са във фаза на обсъждане за разширяване на маркетинговата стратегия, чиито основи бяха положени още в първия договор за партньорство между Palms Bet и ПФК Левски, подписан в средата на 2020 г. 

Водят се разговори за генерално спонсорство от страна на Palms Bet, като тепърва ще се уточняват подробности, които ще бъдат дискутирани по време на предстоящи срещи между двете страни".